Arkiv: FAQs

Varför vill du göra en sittning till när tatueringen är färdig?

Stora projekt vill jag helst ”se över” en sista gång. En så kallad ’touchup’. När allt är läkt och ihopsatt kan man tydligare se helheten på tatueringen, och då kan man kosta på sig mer svärta och skärpa i många partier – sådant som kan vara svårt att se när man arbetar motiv efter motiv.

Vad menar du med ”grå linjer”?

Jag använder mig ofta av så kallade ”grålinjer” i mitt arbete. Dessa är inte tänkta att synas särskilt mycket, alls, utan är där som grundskiss för resten av din tatuering.

Vad kostar en helarm?

Det skiljer. Ganska rejält, faktiskt. En person på 150 cm som aldrig rört en hantel har gissningsvis en tredjedel av den hudyta som en lång vältränad atlet har. Därtill är alla motiv och storlekar unika och tar olika lång tid. En ytterligare faktor är hudtyp. Innan stora projekt görs alltid en konsultation, och efter planeringen …

Vad kostar en helarm? Läs mer »

Vad gör du helst för motiv?

Svartvit realism är det jag gör oftast, men jag har ett ganska brett spektra. Jag önskar dock mer dödskallar, demoner, samt mer fornnordiska väsen, skog och mörker.

När får jag se designen?

Efter överenskommelse. Vill du ha en veckas betänketid kan du såklart få designen skickad till dig, men standard är att jag skickar designen en till två kvällar innan. Ändringar kan göras relativt snabbt och storlek bedöms på plats.